O nama

Tko su Sweety&Spicy ?

Za početak ćemo samo reći da nas je dvoje, da smo u drugoj polovici 20-ih godina, da jako volimo gastronomiju i pisanje te da smo željni dijeliti svoje radove s Vama.
Njezine radove prepoznati ćete po slatkoj noti jer Sweety jako voli peći kolače. S druge strane, Spicyjeva glavna ljubav je ispeći dobar komad mesa/ribe, iskušati sva predjela i glavna jela svjetskih kuhinja te sve to zaliti dobrom kapljicom vina.

Zašto pokrećemo blog ?

Glavni cilj bloga Sweety&Spicy je pokazati naše radove, naučiti nešto novo i raspravljati s Vama o hrani i kuhanju. Zajedno pokrivamo puni ručak (predjelo, glavno jelo i desert ? ), volimo iskušavati različite recepte iz svih dijelova svijeta, ne bojimo se ući u koštac s težim kuharskim tehnikama i ništa nam nije teško za napraviti jer to volimo i želimo! S obzirom na to uvjeravamo Vas da ćemo ovaj blog učiniti svestranim i nimalo dosadnim.

Za kraj

Sweety&Spicy Vam poručuju da je na Vama samo da nas pratite, uživate i sudjelujete te da bi ovo mogla biti jedna lijepa avantura za Vas, ali i za nas! ?

Pratiti nas možete i na Facebooku i Instagramu.

P.S. I ne zaboravite naš moto: “People who love to eat are always the best people”! ?