Događanja Slajder

Naša prva kuharica – Sweety&Spicy “Na putu oko svijeta”

Malo više od četiri godine prošlo je od kada smo objavili prvi recept na blogu. Od tada se promijenilo puno toga, ali ljubav prema kuhanju, hrani i istraživanju još uvijek je prisutna.

Velika želja nam je bila objaviti vlastitu kuharicu. Objavljivanje recepata na internetu ima svoje prednosti, ali osjećaj papira pod rukama je ipak nešto drugo.  Volimo kuharice i kuhati po njima, a imati u rukama knjižicu koja predstavlja tvoj dugogodišnji rad, poseban je osjećaj.

Sweety&Spicy mali je putnik koji skakuće s jednog kontinenta na drugi, iz jedne države u drugu te istražuje što jedu ljudi u različitim dijelovima svijeta. U ovoj knjižici pronaći ćete 10 recepata (5 slanih i 5 slatkih) na 28 stranica, koji će vas provesti od Afrike do Austalije, preko Azije i Europe pa sve do Sjeverne i Južne Amerike. Svi recepti su provjereni i isprobani, a fotografije naše tako da trebate brinuti hoće li jelo ispasti dobro i kako bi trebalo izgledati.

Kuharicu možete preuzeti u PDF formatu, a ako želite imati vlastiti tiskani primjerak posjetite naš Instagram i Facebook profil te sudjelujte u nagradnoj igri. Sve što trebate je zapratiti Sweety&Spicy i označiti prijatelje kojima ćete skuhati neki od specijaliteta svjetske kuhinje.

Ovim putem želimo zahvaliti i našem dragom prijatelju i, sada već možemo reći, punopravnom članu Tomislavu Bartoliću koji je dizajnirao kuharicu i uložio puno vremena i truda da se ovo sve realizira.

Neka ti ova kuharica posluži kao putovnica kroz svijet hrane.

PREUZMITE OVDJE!

Sretan put i ne zaboravi “People who love to eat are always the best people!” 🙂

Željka (Sweety) i Matija (Spicy)